Wie is Miranda

Over mij

Mijn naam is Miranda Schoot, ik ben 47 jaar en woon in Harlingen. Samen met mijn man hebben we 1 zoon van 17 jaar. Sinds 2010 weet mijn zoon dat ze autisme heeft en ik weet het sinds 2013.

Ik weet hoe grillig autisme kan zijn en ook ik heb dieptepunten meegemaakt zoal op het werk en thuis zoals bv. depressie en burn out.

Mijn negatieve ervaringen met autisme, zoals moe zijn van alle drukte en chaos, overprikkeling, geen grip hebben, alleen maar willen terugtrekken is uitgelopen naar positieve ervaringen zoals willen werken naar minder chaos, meer overzicht en samenhang, flexibeler, betere grenzen stellen, houvast, tijd en energie voor mijzelf en het gezin, werk en studie.

Dit vind ik zo waardevol, dat ik het graag wil overbrengen naar (jong) volwassenen met autisme die er ook mee stoeien, door te coachen/begeleiden en workshops te geven.

Ik begeleid (jong) volwassenen met autisme die heel veel stress ervaren in hun werk/privéleven met een gestructureerde persoonlijke aanpak, zodat ze meer rust en energie krijgen en weer kunnen genieten.

Ook kunnen mensen die te maken hebben met autisme, zoals (zorg) professionals, partners, ouders, familie, werkgevers, collega’s of leraren bij mij terecht.

 

Volg mij op Social Media:

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?