lezing over de autistische burn-out

Aanmelden

Wat kun je verwachten tijdens deze lezing

 

Tijdens deze lezing krijg je uitleg over de overeenkomsten, verschillen en tips over wat je kunt doen om  weer uit de burn-out te komen.

Dit doen we niet alleen met theorie, maar ook met volop praktijkvoorbeelden. We hebben namelijk beide een burn-out meegemaakt. Karin de gewone en ik de autisme versie.

Daarnaast hebben we als autismecoach al vele mensen met autisme mogen begeleiden op hun weg naar  meer rust en inzicht in het voorkomen van een volgende burn-out.

  Heb je zelf een vraag over autisme en burn-out? Stel ze en we geven in de lezing antwoord.

  Wie zijn wij

  Deze workshop organiseer ik samen met Karin Simonis-Wigbels van Mooi! Lifecoaching.

  Karin is net als ik een gecertificeerde autismecoach. Ik heb op volwassen leeftijd de diagnose autisme gekregen en na de nodige ups en downs mijn wegwijzer wel gevonden. Met mijn ervaring kan ook ik je op weg helpen naar meer vertrouwen in jouw toekomst.

  We vullen elkaar mooi aan en dat maakt het zo leuk om samen te werken.

  In onze samenwerking tijdens de workshops zal je dan ook geregeld van die momentjes tegen komen waarin je terplekke te maken krijg met het plezier van onze verschillen in denken en doen! Samen vormen we een mooi duo dat vanuit diverse perspectieven met je mee kan denken.

  Data, tijden prijs

  DatumTijdPrijs

  Dinsdag 23 januari 2024

   

   

  10.00 – 11.30 uur online

   

   

  27.50 euro pp

  Dinsdag 05 november 2024

  10.00 – 11.30 uur online

  en

  19.30 – 21.00 uur online

  27.50 euro pp

  Op locatie

  Wil je graag dat we op locatie komen, dan spreken we elkaar vooraf via Zoom om de lezing af te stemmen op het team en werk-setting en samen een datum te prikken.

  We maken hiervoor een offerte op maat.

   

  Ik doe graag mee met deze lezing en meld mij gelijk aan.