Workshops

Autisme…soms is er werkelijk geen touw aan vast te knopen waarom er ‘moeilijk gedaan’ wordt! Tot grote wanhoop van zowel de gene met autisme als de mensen om hem/haar heen!

  • Heb jij de wens om jezelf beter te begrijpen?
  • Heb jij de wens om je kind, partner, ouder of leerling, collega met autisme beter te begrijpen?
  • Heb je de wens om vanuit liefdevolle acceptatie kunt onderzoeken waar het onbegrepen gedrag vandaan komt? Zodat je onmacht en frustratie om kunt zetten naar meer rust?

Doe dan eens mee met onze workshops.

Karin Simonis-Wigbels van Mooi! Lifecoaching en ik hebben onze ervaringen en kennis gebundeld door verschillende workshops te gaan geven. We vullen elkaar mooi aan en dat maakt het zo leuk om samen te werken.

samenwerking

Karin van Mooi! Lifecoaching en ik hebben beide een hoop ervaring als autismecoach en in ons eigen gezin met autisme.

Ik ben bovendien ervaringsdeskundige. Een aantal jaar geleden heb ik zelf de diagnose gekregen en kan je vanuit mijn eigen ervaring mee nemen in het autistisch denken om je te helpen de boel eens vanuit een ander perspectief te bezien dan dat je gewoon bent.

We vullen elkaar mooi aan en dat maakt het zo leuk om samen te werken!

 

In onze samenwerking tijdens de workshops zal je dan ook geregeld van die momentjes tegen komen waarin je terplekke te maken krijg met het plezier van onze verschillen in denken en doen;) Samen vormen we een mooi duo dat vanuit diverse perspectieven met je mee kan denken.

Workshops

Autisme Belevingcircuit

Workshop nog in voorbereiding

Workshop nog in voorbereiding

 

Locatie

 
De workshops worden gegeven op een prachtige locatie tussen Kampen en Dronten, op de rand van het Roggebotbos, de” Oersprong”.
Oersprong Is een boerderij waar dagbesteding en activiteiten wordt georganiseerd.
Luc en Mirjam Klunder-Koens zijn de eigenaren van deze plek.

 

 

 


Ja! Ik wil meedoen aan 1, 2 of 3 workshops om meer inzicht, bewustwording en rust ervaren in autisme.

MEEDOEN