Workshops


Autisme…soms is er werkelijk geen touw aan vast te knopen waarom er ‘moeilijk gedaan’ wordt! Tot grote wanhoop van zowel de gene met autisme als de mensen om hem/haar heen!

Heb jij de wens om:

  • Jezelf beter te begrijpen?
  • Je kind, partner, ouder of leerling, collega met autisme beter te begrijpen?
  • Vanuit liefdevolle acceptatie kunt onderzoeken waar het onbegrepen gedrag vandaan komt? Zodat je onmacht en frustratie om kunt zetten naar meer rust?

Doe dan eens mee met onze workshops.

Karin Simonis-Wigbels van Mooi! Lifecoaching en ik hebben onze ervaringen en kennis gebundeld door verschillende workshops te gaan geven. 

samenwerking

Karin van Mooi! Lifecoaching en ik hebben beide een hoop ervaring als autismecoach en in ons eigen gezin met autisme.

Ik ben bovendien ervaringsdeskundige. Een aantal jaar geleden heb ik zelf de diagnose gekregen. Vanuit mijn eigen ervaring neem ik je mee in het autistisch denken. Om je te helpen vanuit een ander perspectief te bezien dan dat je gewoon bent.

We vullen elkaar mooi aan en dat maakt het zo leuk om samen te werken!

In onze samenwerking tijdens de workshops zal je dan ook geregeld van die momentjes tegen komen waarin je terplekke te maken krijg met het plezier van onze verschillen in denken en doen;). Samen vormen we een mooi duo dat vanuit diverse perspectieven met je mee kan denken.

Workshops

 

Locatie

 
De workshops worden gegeven op een prachtige locatie tussen Kampen en Dronten, op de rand van het Roggebotbos, de” Oersprong”.
Oersprong Is een boerderij waar dagbesteding en activiteiten wordt georganiseerd.
Luc en Mirjam Klunder-Koens zijn de eigenaren van deze plek.

 

 

Data, tijden en voor wie

     
10 september 2021 van 09.30 uur tot 12.30 uur Workshop Balancerend door je dag heen voor volwassenen met autisme
17 september 2021 van 09.30 uur tot 12.30 uur Workshop Wegwijzer naar zelfvertrouwen en acceptatie voor volwassenen met autisme
 1 oktober 2021 van 9.30 uur tot 13.00 uur Workshop Autismebelevingcircuit Speciaal voor zorgverleners
08 oktober 2021 van 09.30 uur tot 13.00 uur Workshop Autismebelevingcircuit Voor ouders, familieleden en ieder die graag autisme beter wil leren begrijpen
19 november 2021 van 18.30 uur tot 21.30 uur Workshop Wegwijzer naar zelfvertrouwen en acceptatie voor pubers samen met ouders 
10 december 2021 van 19.00 uur tot 22.30 uur Workshop Autismebelevingcircuit Kerstspecial! Voor ouders en betrokken familieleden
     

 

Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM rondom corona.

We zullen daarom met kleine groepjes werken. De ruimte waarin het plaatsvindt, is zeer ruim en goed geventileerd.

Mocht het vanwege de maatregelen niet meer mogelijk zijn om dit door te laten gaan, dan krijg je de kosten uiteraard retour en plannen we wanneer dat weer mag een nieuwe datum.

 

Op Locatie

Wil je dat we de workshops bij jou op locatie geven? Dit kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op, zodat we kunnen bespreken wat de behoefte is en hoe we daar een bijdrage aan kunnen leveren.

 


Ja! Ik wil meedoen aan de workshops om meer inzicht, begrip, bewustwording en rust ervaren in autisme.

MEEDOEN