Volwassenen

Afspraak maken

Schoot Kracht! Autismecoaching biedt diverse mogelijkheden voor volwassenen met autisme aan om toe te werken naar meer rust, plezier en energie in de werk- en/of thuissituatie.

Inzicht in jouw autisme pakket

Inzicht in jouw stress pakket

Meer rust en minder stress pakket

Betere relatie (werk/thuis)pakket

Krachtig met autisme pakket
Stresshantering voor werknemers met autisme pakket
Relax sessie

Praktische informatie 

 

Aantal gesprekken hangt van de hulp/coachvraag af.

De locatie is kantoorruimte Schoot Kracht! Autismecoaching, James Wattstraat 22a (1e verdieping) in Leeuwarden of online.

Frequentie gemiddeld om de 2 a 3 weken, zodat je de tijd hebt om te lezen en om dat wat we besproken hebben, ook daadwerkelijk te oefenen en toe te passen.

Je ontvangt een map met praktische overzichtelijke handvatten en werkbladen, die je helpen de theorie te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.

Mogelijkheid om  je vragen te mailen.

Je ontvangt het boek ‘meer rust en minder stress bij autisme, zodat je een handig naslagwerk hebt.

Ik weet hoe het is om autisme te hebben.

Mijn zoon heeft autisme en TOS (taalontwikkelingstoornis). Op mijn 38e jaar leeftijd heb ik mijn diagnose gekregen. Ik kon er totaal niet mee omgaan, gevolg was dat ik 2,5 jaar depressief ben geweest. Het was echt een zwarte wolk voor mij. Ik accepteerde het niet.

Ik wist niet meer wie ik was. Wie is Miranda eigenlijk? Ik was mijzelf totaal kwijt. Je hoort altijd: autisten zijn niet gevoelig, ze kunnen niet flexibel zijn, geen contacten leggen, altijd eenzaam.

Ik snapte er niets van. Wat nou geen contacten leggen. Ik kan goed met mensen omgaan, praatjes maken. Gezelligheid vind ik ook leuk. En ik ben juist heel erg gevoelig.

Dit heeft 2,5 jaar geduurd. Toen heb ik de knop omgedraaid. Ik ging de positieve kant opkijken. Ik kreeg meer inzicht in mijn autisme. Wat mijn kwaliteiten en autismekenmerken zijn. Ik kan nu veel beter met mijn autisme omgaan. Ik weet als ik gespannen en gestresst ben, mijn autismekenmerken meer naar voren komt en hoe ik hier mee om kan gaan.

Wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.