Vaardigheid Betere gesprekken voeren

Gesprekken zijn onmisbaar in een relatie en wordt vaak als erg moeilijk ervaren.

Bij deze vaardigheid wordt er uitgebreid stilgestaan bij gespreksvaardigheden als luisteren, samenvatten en doorvragen, zodat het tweerichtingsverkeer wordt verbeterd.

Er is aandacht voor de verschillende fases in een gesprek, het op gang houden van gesprekken, gespreksonderwerpen en het vertellen van verhalen. Ook wordt er aandacht besteed aan praten over gevoelens en emoties.

Dit aanbod omvat:

  • 5 Gesprekken (inclusief intake- en evaluatiegesprek) bij mijn praktijk of bij jouw thuis. Dit is om de 3 weken zodat je de tijd hebt om te lezen en om dat wat we besproken hebben, ook daadwerkelijk te oefenen en toe te passen
  • Praktische overzichtelijke handvatten en werkbladen, die je helpen de theorie te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.
  • Mogelijkheid om te allen tijde je vragen te mailen, zodat je niet onnodig lang met vragen blijft zitten die je tegen kunnen houden om het geleerde uit te proberen. Ik zal binnen 48 uur antwoorden.
  • De Schoot Kracht! Autismecoaching mapje om je aantekeningen en werkbladen overzichtelijk bij elkaar te houden zodat je je handleiding hebt naar meer rust in je leven

Contact:

Heb je nog meer vragen of wil je weten of ik daadwerkelijk wat voor je kunt betekenen, neem gerust Contact op. We kunnen dan een vrijblijvend (kosteloos) gesprek inplannen, waarin we zorgvuldig na gaan wat je wilt, of en hoe ik je daarbij kan helpen.