GRATIS SESSIE

Zit je nog te twijfelen…. Dit snap ik helemaal. Je kent mij nog niet. Kun je mij wel vertrouwen?

Ik weet wat het is, heb hetzelfde meegemaakt. Paar jaar geleden was het voor mij ook een hele stap om hulp te vragen. Ik schaamde mij. Maar ik moest wel, het kon niet verder zo. Ik heb iemand in vertrouwen genomen en hij (en nog vele anderen) heeft mij geholpen waar ik nu sta.

Moet je nu kijken, ik begeleid nu volwassenen met autisme. Wie had dat gedacht. Ik niet. De ene stap zetten…..als je daar overheen bent, wordt het steeds makkelijker. Stapje voor stapje.

Ik wil je graag hiermee helpen.Daarom bied ik een gratis sessie aan om mij te leren kennen. Ik leg je het verschil uit van mensen met autisme en zonder autisme a.d.h.v. brain blocks en je krijgt tips van mij, waar je wat aan hebt.Je zult zien, dat je mij kunt vertrouwen, in een veilige omgeving en dat we snel een klik hebben.

Voor de gratis sessie kun je op onderstaande link klikken: https://schootkrachtautismecoaching.com/contact/Vermeld bij de reactie dat je een gratis sessie wil. Ik neem contact (via mail) met je op.

——————————————————————————– DEELNEMERSERVARING

Deelneemster J. Arbon heeft de gratis sessie een cijfer 10 gegeven met daarachter een heerlijkheid. Zij heeft het als belangstelling en openheid ervaren en gaat dit ook toepassen. Als waardering heeft de deelneemster een klein presentje gegeven.