Of alles of niets

Gisteren een dagje geen klanten.

Ik dacht mooi heb ik even tijd om mij voor te bereiden op workshops die ik  ga geven volgende week. Ik schrijf altijd op een A3, wat ik nodig heb, wat ik nog moet doen, wat moet ik meenemen etc. Zodat ik niks vergeet. Ik zet het dan ook al vast klaar.

Ik kan het dan afstrepen, zo krijg ik rust in mijn hoofd. Anders blijft het maar in mijn hoofd hangen. Het gevolg is niet slapen.

Of tijd voor andere dingen zoals ontspanning, huishouding etc.

Nou ik kan je zeggen; ik heb de tv aan gedaan en ben hier niet meer bij weggeweest. Paar keer in slaap gevallen. Misschien was ik er ook wel aan toe.

Het lukt mij niet om de stap te zetten om wat te doen. Het knopje uitvoeren of een duwtje had ik niet gisteren. Ja en dan blijf ik zitten.

Vandaag heb ik weer klanten en dan zit ik in de  doe flow. Ik ga dan door. Dit betekend dat ik vanmiddag ook verder ga met mijn voorbereiding workshop, boodschappen etc ga halen. Ik ga dan weer tot het uiterste. Het knopje uit ontbreekt. Ik hou pas op als mijn energie op is.

Je ziet dat het bij mij of alles of niets is.

Geef een reactie