Moe word ik ervan

Waar ik echt slecht tegen kan is dat sommige mensen niet aan de afspraken kunnen houden, zoals die dag terugbellen en niet doen, iets voor je willen doen en toch niet doen of niet reageren op de mailtjes/ WhatsApp.

Tuurlijk weet ik dat je niet gelijk kunt reageren maar paar dagen later zal wel fatsoenlijk zijn. Ook al is het antwoord ik kom erop terug.

Afspraak persoon zou tussen 10 en 12 uur terugbellen of komen, maar belt niet terug of komt die dag niet zonder af te bellen. Ik ben voor de tijd al druk bezig met voorbereiden en tussen 10 en 12 zit ik te wachten en doe niets.

Persoon komt/belt niet. Ik blijf wachten, misschien wordt het later. De hele middag wachten want je weet het maar nooit. Dus niet, hoofd vol, energie op.

Hetzelfde geldt voor de mails/apps waar niet op gereageerd wordt. Dit kost mij niet 1 dag of 2 dagen. Nee dit kost mij energie totdat ik een bevestiging krijg dat het duidelijk is. Dan lukt het mij pas om het los te laten.

Ik stuur dan wel een reminder naar een paar dagen. Niet eerder, want anders heb ik een gevoel van dat ik iemand zit te stalken. Maar soms reageren ze daar ook niet op. Dan weet je al genoeg…..

Bij onduidelijkheid heb ik mijn hoofd niet onder controle. Ik zie dan allemaal beren en maak er verschillende scenario’s van. Knettergek word ik ervan en vooral mijn energie raakt helemaal op. Ik ben dan te moe om wat te doen, alles blijft liggen. Ik lig dan ook erg vroeg op bed, er komt dan niets meer binnen.

Het is makkelijk om te zeggen: Miranda je hebt geen invloed op de mensen en laat het los. Maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan. Zeg dat maar tegen mijn hoofd;)

Geef een reactie