Zo ziet mijn hoofd er na een drukke week met onverwachte gebeurtenissen uit a.d.h.v. Brain Blocks

Ik wist dat dit een drukke week zou worden met vrijwilligersochtend, klanten en voorbereiding workshop voor zaterdag 29 februari 2020. Dit had ik allemaal ingepland.

Wat ik ingepland heb, ben ik voorbereid dan kost het mij ook niet veel energie. Ik hou van drukte. Vooral met het onderwerp autisme, dit geeft mij energie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is bb-normaal-1.jpg
Dit is hoe mijn hoofd er dan uitziet. Heel normaal dus, alles op een keurige rij met ruimte tussen i.v.m. schakeltijd. Niets aan de hand.

Maar als er onverwachts iets tegenvalt, zoals maandagmorgen gelijk al met mijn zakelijke KPN-mailadres. Mijn mailadres was geblokkeerd. Ik wist het eigenlijk wel, brief ontvangen van KPN, maar het kwartje viel niet echt bij mij. We zijn verhuisd en de KPN-abonnement konden we niet gebruiken i.v.m. te trage internetsnelheid. We zijn dus overgestapt naar een andere provider wat wel een snelle internetsnelheid had. Dus TV, internet en mailbox wordt stopgezet per 24 februari. Ik dacht bij mailbox, niet het mailadres. Mailbox doe ik via GMAIL bv. daar zie ik de mailtjes ook wel binnenkomen. Geen probleem dus. Wat weet ik ervan dat het mailadres ook stopgezet wordt. Het kwartje viel bij mij niet om even voor de zekerheid te bellen of mijn beeld wel klopte. Heel gedoe dus op maandagmorgen; een nieuw mailadres aanmaken en naar iedereen doorgeven. Balen is, dat mijn visitekaartjes/flyers ook niet meer kloppen. Mijn perfectionisme moest ik loslaten, dit heeft wel een halve dag geduurd om creatief te zijn. Tussendoor ben ik nog naar mijn vrijwilligersochtend geweest, maar mijn hoofd was al aardig vol op maandagochtend. Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is na-maandag-3.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is kpn-3.jpg
Ht hoofd na onverwachte gebeurtenis.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is na-maandag-3.jpg
Het hoofd na maandagmiddag. Zit wat groens bij, omdat het onderwerp autisme toch wat energie geeft.

Dinsdag een normale dag, maar woensdag niet. Woensdag was eigenlijk mijn vaders verjaardag, maar 6 jaar geleden is hij na een korte heftige periode, binnen 5 weken overleden.

Tussendoor nog wel op maandag, dinsdag en woensdag de voorbereiding van mijn workshop gedaan. Dit kost energie, maar het geeft ook energie. Ideeën wat ik in mijn hoofd heb, uitwerken. Prachtig om te doen, knippen/plakken alles 1 geheel maken.

Je kunt het hoofd na maandagmiddag wel bekijken hoe het na woensdag eruitzag.

Donderdag een begin van het verslag maken en verder alles uitwerken van voorbereiding workshop. Je zult wel denken wat bereid ze haar voor, maar ik wil alles perfect hebben. Ja, perfectionisme. De deelnemers moeten het wel goed hebben.

Toen een telefoontje: de luxaflex komt vrijdagmorgen 8.45 uur, of dat wel kan. Oeps, Hoofd in een keer vol.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is na-telefoontje-1.jpg

Hier zitten we al weken op te wachten. Het zou drie weken duren, maar het heeft echter 6 weken geduurd. Manlief heeft even gebeld. Als hij niet gebeld heeft, konden we nog een paar weken wachten. Ja wat moet je. Ik wilde het ook zo graag hebben. Gezegd dat het wel kon. Mijn energie was wel in een keer weg. Maar ik moest nog verder mijn planning afmaken, anders lukt het nooit voor zaterdag. Schakel, schakel, schakel. Nadenken hoe ik het moest hebben vrijdagmorgen. Een idee, na een paar uurtjes. De honden moet ik niet bij mij hebben, extra prikkel. Ze zijn dan zo wild tegen andere mensen. Een berichtje gestuurd naar mijn moeder of de honden wel daar konden. Het kon, gelukkig. Dit scheelt weer een prikkel en drukte. De planten, vitrages hebben we weggehaald donderdagmiddag. Dit gaf ook weer een beetje rust. Daarna weer verder met de voorbereidingen workshop, dit gaf mij weer wat energie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is hoofd-na-donderdagmiddag.jpg
Zo zag mijn hoofd er donderdagmiddag uit.

Vrijdagmorgen, was al vroeg wakker. Ik moet vroeg de honden wegbrengen, boodschappen, huis boven en beneden wat schoonmaken, gordijnen komen, ramen ook maar even gedaan, laatste puntjes op de i van de workshop.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is hoofd-vrijdagmorgen.jpg

Tussendoor een artikel schrijven hoe mijn hoofd eruitziet na deze week. Dit vind ik wel leuk om te doen. Als ik het niet doe, blijft het in mijn hoofd hangen, dat moeten we niet hebben.

Na vanmiddag ziet mijn hoofd er ongeveer zo uit.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is hoofd-vrijdagmiddag.jpg

Een druk hoofd, maar ook wat positiefs (groens) tussen, omdat ik uitkijk naar mijn workshop en ik heb de nieuwe luxaflex. Normaal ben ik niet zo weg van luxaflex, maar deze luxaflex is apart met een band ertussen. Dat breekt wat af. Als ik te veel aan mijn hoofd heb, kan ik ze mooi dicht doen.

Geef een reactie