Terugblik 2019, vooruitblik 2020

In het jaar 2019 heb ik weer heel wat meegemaakt, zowel in mijn werk- maar ook in mijn privesituatie.

In mijn werksituatie (parttime loondienst) zat ik in het begin van vorig jaar steeds in het ziektewet. Met goed overleg met de werkgever hebben we de knoop doorgehakt om ontslag te nemen, zodat ik 100% kon richten op mijn passie AUTISMECOACH. Tot op heden heb ik totaal geen spijt van mijn besluit.

Sinds vorig jaar ben ik gecertificeerd autismecoachautismecoach, hier ben ik supertrots op.

ook heb ik diverse opleidingen gevolgd: 3 daagse opleiding Teken je gesprek, 5 daagse basiscursus geef me de 5 en 3 daagse opleiding brain blocks. Het was wel wat teveel en te hectisch zoveel opleidingen in een jaar, maar ik vond alles leuk en kon niet kiezen. Dan maar allemaal doen.

Ik ben vrijwilliger bij Autisme informatie centrum Harlingen. Elke maandag is inloop voor advies, vragen etc. Koffie staat klaar. 1x in de maand is ook gespreksgroep voor ouders van kinderen met autisme en partner met autisme. In leeuwarden ben ik ook te vinden 1x in de maand bij bijeenkomst 058autisme.

In de thuissituatie is er ook wat veranderd, namelijk dat we verhuist zijn naar onze geboortestad Harlingen. We kregen nu de kans en dat hebben we aangenomen. Moest wel heel wat gebeuren en binnen 2 weken moest het klaar zijn en de sleutel ingeleverd zijn. We hebben het voor elkaar gekregen, maar vraag niet hoe.

In 2020 is mijn doel om nog meer verdiepingslag te krijgen met het coachen. Diverse workshops te geven, zoals meer rust met autisme, inzicht in jouw autisme stresssignalen en stressoorzaken herkennen autismebelevingcircuit. Blogartikelen schrijven. Ook trainingen, zoals sociale vaardigheden leren met autisme. Misschien ga ik nog opleiding volgen dit jaar, maar dat weet ik nog niet. We zullen zien….

Geef een reactie