Methode Teken je gesprek

Teken je gesprek is een leuke, speelse methode die je vrij snel zicht geeft op een bepaald probleem en hoe je hier anders, positiever/sterker, mee om kunt gaan. Het is een visuele manier van gespreksvoeren. En het is effectief gebleken bij mensen en kinderen die baat hebben bij visuele ondersteuning in een gesprek.

In het gesprek wordt het ervaren probleem tot in de kern teruggebracht en ontstaat er een nieuw perspectief dat de gecoachte zelf tot nieuw inzicht brengt en laat komen (gecoachte blijft probleemeigenaar). Mensen worden hierdoor écht in hun kracht en mogelijkheden gezet. Ik heb al prachtige resultaten gezien en wordt er helemaal blij van :-).

‘Teken je gesprek’ is geschikt voor mensen vanaf 8 jaar en kan bij allerlei problemen worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan faalangst, keuzes maken, pesten, boos worden, etc.

Voor meer informatie kun je kijken op http://www.tekenjegesprek.nl. Ook kun je een goede indruk krijgen van de methodiek door op bijvoorbeeld het profiel van Adinda de Vreede (de ontwikkelaars van deze methodiek) te bekijken.

 

Geef een reactie