Decembermaand

Het is nog niet zover, maand December, maar ik voel dat de drukte eraan zit te komen. Dit voel ik voornamelijk in mijn hoofd, gespannen schouders en mentaal snel moe. Ik ben al snel mentaal moe, maar nu nog meer.

In decembermaand heb je allemaal (onverwachte) dingen; zoals kerstpakketten ophalen, verjaardagen, oudergesprek, dochter vakantie, man meer aanwezig thuis, bijeenkomsten, kerstmis en oud en nieuw vieren, kerstcadeautjes kopen, kerstboom versieren, extra boodschappen halen. Tussendoor nog werken.

Voordat ik het weet is mijn agenda weer volgepland. elke week heb ik wel iets. Het zijn wel allemaal leuke en belangrijke dingen, maar het kost heel veel energie.
Het gevolg is als ik het allemaal zo laat; dat het werken niet lukt, weinig concentratie, erg moe zijn. Ik heb gewoon teveel dingen aan mijn hoofd.

Dankzij de rustmethode van Marja Boxhoorn ga ik er veel beter mee om. Ik maak nu meer keuzes wat ga ik wel doen/niet doen. Ik vind het nog wel moeilijk om keuzes te maken, maar hoe vaker ik het doe, des te makkelijker het word. Ook neem ik meer tijd voor mijzelf, om ervoor te zorgen dat ik genoeg energie heb en niet overbelast raak. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en volg mijn gevoel.  Wil je meer weten over de rustmethode van Marja Boxhoorn, neem vooral contact op.

Wil jij eens ervaren hoe het is om autisme te hebben en vooral rond de kerstdagen? Karin en ik organiseren op 10 december KERSTSPECIAL Autismebelevingcircuit voor ouders en familieleden. De naam zegt het al, speciaal gericht op de prikkels met en rond de kerstdagen. Welke prikkels komen op hun af? Waarom gedraagt iemand nu eigenlijk zo rond en met de kerstdagen?

🗓 vrijdag 10 december 2021
🕰 19:00-22.30 uur
📪 Ketelweg 19
📍 Dronten
€ 57.50 euro p.p. (voor 2 personen 75 euro)
Vroegboekkorting: meld je voor 20 november aan, betaal je 40 euro p.p. ( voor 2 personen 60 euro)

Ben je nieuwsgierig? geef je snel op. We organiseren deze autismebelevingcircuit  in een kleine groep. Zo wordt het een gezellige knusse en een leerzame avond. Je kunt je aanmelden via info@schootkrachtautismecoaching.com. Graag aangeven met hoeveel personen je komt.

 

Mooie-kerst-achtergronden-leuke-hd-kerst-wallpapers-afbeelding-plaatje-foto-9

Geef een reactie